FAQS i preguntes freqüents a Terrenos.es

Què és Terrenos.es?

Terrenos.es és una web on oferim una variada gamma de serveis relacionada amb els terrenys de tot Espanya. En primer lloc, permetem la cerca avançada de tot tipus de solars, parcel·les i finques en venda i/o lloguer, ja sigui de particulars, agències o altres professionals. El filtre del cercador facilita la possibilitat de seleccionar una sèrie de característiques, molt interessants per als possibles compradors:

 • Tipus d’oferta.

 • Ciutat, província i/o comunitat autònoma.

 • Tipus de sòl.

 • Tipus d´anunciant.

 • Preu.

 • Superfície.

 • Tipus de qualificació.

 • Entorn.

 • Tipus d’accés.

 • Subministraments.

 • Si hi ha edificació o no a la propietat i quin tipus.

 • Tipus de cultiu.

 • Tipus de ramaderia.

En segon lloc, prestem l'oportunitat que qualsevol usuari creï el seu propi anunci de venda i/o lloguer. D'aquesta manera, tant particulars com professionals poden anunciar la seva propietat a terrenos.es, el lloc on trobareu un gran nombre d'interessats.

També permetem compartir i contactar amb tota mena d'experts i professionals relacionats amb el sector, a cada comunitat autònoma i província. I és que comptem amb una gran base de dades d'arquitectes, constructors, agències immobiliàries, administradors de finques, assessors tècnics, advocats, notaries, cases prefabricades, empreses d'energies renovables, etc. Per tot això, tenim la millor informació especialitzada, així com els serveis relacionats amb la compravenda o el lloguer de la propietat.

Per últim, presentem informació detallada per saber com comprar, vendre o llogar terrenys a tot Espanya. Al blog recollim tota mena de consells, informació actual d'interès relacionada amb l'economia, l'àmbit legal i jurídic o l'entorn més rural. En definitiva, agrupem un gran contingut perquè els usuaris no necessitin visitar una altra web, en facilitar un servei especialitzat i molt complet.

Has oblidat el teu usuari i/o contrasenya?

En cas de tenir problemes d'accés al vostre perfil podeu restablir la contrasenya. Haureu d'anar al panell d'accés habitual de Terrenos.es i fer clic a l'opció de "he oblidat el meu usuari o contrasenya" per seguir el procediment de recuperació del vostre accés. L'habitual és que en aquesta opció de recuperació de contrasenya vostè afegeixi el correu electrònic amb què originalment es va registrar a la nostra web. Rebreu una confirmació de seguida, a aquest mateix email per restablir la contrasenya i així accedir novament al vostre perfil.

Com puc donar de baixa el meu compte?

Per donar de baixa el vostre compte a terrenos.es, heu d'entrar al teu accés identificat a través del botó “Entrar”, que apareix a dalt a la dreta a la web. Després de clicar, heu de completar els camps d'usuari i contrasenya. Un cop hàgiu accedit al vostre perfil, heu d'anar a la configuració. A la part de baix trobareu l'opció de “Donar-se de baixa de terrenos.es”. A continuació, us apareixerà un missatge on haureu de contestar si esteu segurs d'eliminar el vostre compte de terrenos.es. Per acabar el procés, heu de seleccionar l'opció de SÍ. Després de donar-vos de baixa, rebreu un email notificant-vos la baixa del vostre compte a terrenos.es

Molt important: En donar-vos de baixa s'elimina tota la informació guardada i generada al vostre compte, així com tots els anuncis publicats i totes les comunicacions establertes amb compradors o venedors. Un cop certificada la baixa, no es podrà recuperar el compte. Per tant, no tornareu a tenir accés a terrenos.es amb el mateix email que vau registrar per crear el vostre compte a terrenos.es.

Com puc crear i publicar el meu anunci?

Per poder crear un anunci a terrenos.es has d'estar registrat, per tenir accés al panell de publicació. Un cop registrat, cal entrar a l'accés identificat. Per a això, cal clicar al botó “Entrar”, que apareix a la part superior dreta de la web. A la pàgina d’accés, has d’emplenar els camps d’usuari i contrasenya.

A l'hora de publicar un anunci, el primer pas és accedir al panell de publicació a través del botó de “Publicar un terreny”, que és a la part superior dreta de la web. Després d'accedir, trobareu fins a tres seccions d'informació: “Dades bàsiques”, “Característiques” i “Forma de contacte”.

Al primer bloc, cal seleccionar el tipus d'oferta de l'anunci. És a dir, si serà per vendre o llogar un terreny. A continuació, cal indicar el tipus de sòl, així com la referència cadastral de la propietat. En aquesta secció també cal indicar la població, el codi postal i l'adreça on s'ubica el terreny.

Al segon apartat, heu d'assenyalar la superfície total, el tipus d'accés i l'orientació. A més, cal triar el tipus de subministrament bàsic que té el terreny: aigua, electricitat, clavegueram i gas. Així mateix, haureu de destacar si compta amb cobertura mòbil o no.

Dins d’aquest bloc, es poden afegir imatges, les quals ajudaran a obtenir una idea més completa sobre la propietat als possibles compradors, el seu aspecte i situació. També hi ha un camp per enllaçar un vídeo de presentació, amb l'objectiu que les persones interessades tinguin més informació audiovisual per visualitzar el terreny. Al camp de “Descripció” s'ha de fer una breu presentació, que ressalti les principals característiques i detalls de la propietat.

 • Dades bàsiques : Al primer bloc, cal seleccionar el tipus d'oferta de l'anunci. És a dir, si serà per vendre o llogar un terreny. A continuació, cal indicar el tipus de sòl, així com la referència cadastral de la propietat. En aquesta secció també cal indicar la població, el codi postal i l'adreça on s'ubica el terreny.

 • Característiques: Al segon apartat, heu d'assenyalar la superfície total, el tipus d'accés i l'orientació. A més, cal triar el tipus de subministrament bàsic que té el terreny: aigua, electricitat, clavegueram i gas. Així mateix, haureu de destacar si compta amb cobertura mòbil o no. Dins d’aquest bloc, es poden afegir imatges, les quals ajudaran a obtenir una idea més completa sobre la propietat als possibles compradors, el seu aspecte i situació. També hi ha un camp per enllaçar un vídeo de presentació, amb l'objectiu que les persones interessades tinguin més informació audiovisual per visualitzar el terreny. Al camp de “Descripció” s'ha de fer una breu presentació, que ressalti les principals característiques i detalls de la propietat.

 • Forma de contacte: En aquesta secció es completarà la informació de contacte, perquè els possibles compradors puguin contactar amb vosaltres sense cap mena de problema. D'aquesta manera, cal indicar el nom i el cognom, el correu electrònic, el número de telèfon (tots els que siguin possibles), el nom de la persona de contacte i l'URL d'origen. Al vostre perfil de terrenos.es rebreu totes les notificacions relacionades amb l'anunci. Així, ho podreu gestionar tot des del vostre accés identificat, ja sigui iniciar el procés de compravenda o el lloguer.

Quant de temps està activat el meu anunci / un mes des de la darrera actualització / segueix o no en venda?

Si ets un usuari actiu a la plataforma de terrenos.es, l'anunci sempre estarà actiu. No obstant això, si no accediu al vostre perfil durant un mes, se us enviarà una notificació tant al vostre accés identificat com al correu electrònic, per comprovar que l'estat de la propietat segueix tal com reflecteix l'anunci. Si és així, aquest continuarà actiu. Si, per contra, no mostres cap resposta durant tot el mes següent, es desactivarà l'anunci.

Si voleu renovar l'estat de l'anunci, heu d'accedir al vostre perfil de terrenos.es. Has de clicar el botó “Entrar”, situat a la part superior dreta de la web. A la pàgina d'accés heu d'emplenar els camps d'usuari i contrasenya. Un cop hàgiu entrat al vostre perfil, heu de seleccionar l'anunci que vulgueu renovar i prémer l'opció “Renovar estat d'anunci”. Tot seguit, cal desar els canvis.

L'objectiu és que la informació estigui actualitzada i que els possibles compradors s'assegurin que el terreny segueix en venda o lloguer. Treballem amb gran rigor. Per això, cal que mostreu certa activitat, així ens assegurem que l'estat de l'anunci no ha variat.

Com modificar les dades del meu anunci (informació, preu, fotos…)?

Per modificar l'anunci, heu d'entrar al vostre accés identificat de terrenos.es. Cal clicar al botó “Entrar” que apareix a la part superior dreta de la web. A la pàgina d'accés heu d'emplenar els camps d'usuari i contrasenya. Un cop hàgiu accedit, podreu veure tot l'historial d'anuncis que tingueu actius i publicats. Simplement cal seleccionar el que es vulgui modificar i clicar a l'opció “Modificar anunci”. Tot seguit, podreu canviar la informació que vulgueu, així com actualitzar fotos i/o vídeos.

Quina informació és obligatòria per al meu anunci?

L'anunci només es pot publicar si compteu, almenys, amb la informació següent:

 • Tipus d'oferta: lloguer o venda.

 • Tipus de sòl.

 • Població.

 • Adreça.

 • Superfície total.

 • Tipus d’accés.

 • Subministraments bàsics: aigua, electricitat, clavegueram i gas.

 • Disponibilitat de cobertura mòbil.

 • Si el terreny és gestionat per una entitat bancària.

 • Si hi ha edificació o no.

 • Descripció del terreny.

 • Dades de contacte: nom, cognom, email i número de telèfon.

Com canviar el meu anunci que està en venda per posar-lo de lloguer i viceversa?

Un anunci no es pot posar a la venda i en lloguer alhora. Per això, cal crear dos anuncis de la mateixa propietat, on cadascú tindrà un tipus d'oferta diferent: vendre i llogar.

Per modificar el tipus d'oferta de l'anunci, cal accedir al perfil de terrenos.es, on apareixeran tots els vostres anuncis. Per fer-ho, cal clicar al botó “Entrar” que apareix a la part superior dreta de la web. A la pàgina d'accés, heu d'introduir el vostre usuari i contrasenya. Després d'entrar al vostre accés identificat, heu de seleccionar l'anunci desitjat i clicar a “Modificar anunci”. A continuació, podreu canviar el tipus d'oferta i desar els canvis. El procediment per canviar de venda de lloguer i viceversa és el mateix.

Com donar de baixa el meu anunci?

Per donar de baixa un anunci, heu d'accedir al vostre perfil de terrenos.es. Per fer-ho, cal clicar al botó “Entrar” que està situat a la part superior dreta de la web. A la pàgina d’accés, has de completar els camps d’usuari i contrasenya. Un cop hàgiu accedit, heu de seleccionar l'anunci que voleu donar de baixa. Després de seleccionar-lo, cliqueu a l'opció “Desactivar anunci” per eliminar-lo del nostre portal web. Seguirà apareixent al teu perfil, però no estarà actiu. Es veurà al vostre historial d'anuncis publicats. Hi ha altres alternatives per donar de baixa el teu anunci.

Veure el meu anunci i referència

Per veure com queda el disseny del vostre anunci, així com les seves fotos i/o vídeos, cal accedir al vostre perfil de terrenos.es. Per fer-ho, cal clicar al botó “Entrar” que apareix a la part superior dreta de la web. Tot seguit, cal indicar l'usuari i la contrasenya per accedir-hi. Un cop hàgiu entrat, veureu tot l'historial d'anuncis, heu de seleccionar el que voleu visualitzar i clicar a l'opció de “Veure anunci”.

Cada anunci també compta amb un ID (Número de referència), que es genera automàticament en crear-lo. Podeu utilitzar-lo al cercador per trobar i visualitzar el vostre anunci de forma més ràpida.

He de pagar per publicar un anunci?

No cal pagar per publicar un anunci, simplement cal estar registrat a la plataforma de terrenos.es. Estem treballant en nous serveis Premium, per oferir, en un futur, l'oportunitat de crear perfils més avançats, que tindran més opcions d'edició, més seguretat i altres funcions complementàries.

Com cercar un terreny?

El cercador amb filtres, que apareix a la pàgina home, a “Comprar” i “Llogar”, serveix per realitzar una cerca avançada de terrenys per diferents tipus de característiques:

Per desar un anunci, cal clicar a l'opció “Desar anunci com a favorit” o a la icona de l’estrella. Cal destacar que, per poder utilitzar aquest servei, cal tenir un perfil registrat a terrenos.es. En desar un o diversos anuncis com a favorits, es genera un llistat personalitzat al vostre perfil, on podreu comprovar totes les novetats que presentin.

Per sol·licitar més informació de qualsevol terreny podeu contactar amb l'anunciant directament, a través de les dades que apareixen a l'anunci. Si teniu algun tipus de problema per establir contacte amb l'anunciant, podeu contactar amb nosaltres. Per fer-ho, heu d'utilitzar qualsevol dels nostres canals (telèfon, email…). Realitzarem tot el procediment necessari perquè puguis comprovar la informació que necessitis.

Tingueu en compte que pot passar un període llarg de temps des de la publicació de l'anunci, per la qual cosa hi ha informació que pot variar.

Si trobeu un anunci amb falta de veracitat o amb contingut ofensiu, reporteu la situació a través de l'opció “Denunciar anunci”. Comprovarem les dades i actuarem per modificar la informació, perquè sigui accessible i inofensiva per a tots els usuaris. També ens podeu reportar la incidència a través dels nostres canals de contacte de xat o email. Realitzarem tot el tràmit necessari per assegurar-nos que es tracta d'un anunci amb tot en regla i veraç, amb un contingut accessible i inofensiu per a tots els usuaris. En cas contrari, l’eliminarem i si calgués prendrem mesures legals.

Si heu patit alguna acció sospitosa a través del contacte establert amb l'anunciant o el comprador, comuniqueu-nos-ho, ja sigui per xat, email o telèfon. Feu-nos arribar l'incident i començarem un tràmit de seguretat per comprovar tots els fets.

Molt important: Per fer qualsevol report de possibles anuncis sospitosos heu d'estar registrat a terrenos.es. D'aquesta manera, els poden efectuar tant anunciants com compradors i interessats.

Les meves subscripcions / alertes

Hi ha diverses opcions per donar de baixa les alertes de terrenos.es. La més ràpida és fer-ho des del propi email. Als missatges que rebeu apareix l'opció de donar-se de baixa, al final del tot. Feu clic a l’enllaç i deixareu de rebre més notificacions.

Per fer-ho des de la web, cal accedir al vostre perfil de terrenos.es. Per fer-ho, cal clicar al botó “Entrar” que apareix a la part superior dreta de la web. A la pàgina d'accés cal completar els camps d'usuari i la contrasenya. Un cop hàgiu entrat a l'accés identificat, heu d'anar a “Configuració” i clicar a l'opció “Alertes/Subscripcions”, on podreu modificar el correu electrònic de contacte o donar de baixa les alertes, utilitzant l'opció “Donar-se de baixa a les alertes de terrenos.es”.

Finalment, podeu contactar amb nosaltres notificant la sol·licitud de donar de baixa les alertes que rebeu per email. Nosaltres farem tot el tràmit.

Seguretat i privadesa

Podeu consultar la nostra política de privadesa aquí. A més, estem adscrits als serveis de Confianza Online (www.confianzaonline.es), una associació creada per augmentar la confiança dels usuaris a Internet. De fet, es regeixen per un control exhaustiu de la protecció de dades i un codi de conducta estricte cap als clients. Comptem amb el seu segell, per demostrar el nostre compromís amb la bona pràctica a Internet.

La seguretat impera a la nostra web i és una de les principals bases de la nostra filosofia de treball. Els nostres serveis compten amb la major seguretat i protecció de dades. I és que, desitgem que tots els nostres usuaris utilitzin terrenos.es de la manera més segura i còmoda possible. Apostem per un estricte rigor de protecció. Cal tenir molta cura a internet. Atès que, malauradament, hi ha molts problemes relacionats amb la informació i les dades personals.

Contacteu amb nosaltres si creieu que han pogut accedir al vostre compte. Ens encarregarem de realitzar totes les accions pertinents perquè utilitzeu la nostra web de la manera més segura.

Per tot això, volem presentar una sèrie de pautes perquè tots els usuaris utilitzeu terrenos.es de la manera més segura:

A l’hora de comprar o vendre un terreny:

1. Com utilitzar els filtres de cerca avançada:

 • Tipus d'oferta: Seleccionar venda o lloguer.

 • Ciutat, província o comunitat autònoma on voleu comprar o llogar un terreny.

 • Tipus de sòl de la propietat: Triar entre tots, urbà, urbanitzable i no urbanitzable.

 • Tipus de propietari: Escollir l'opció de tots, particular, agència o banc.

 • Preu: Indicar el límit de preu o el barem de la quantitat de diners que desitgeu gastar en comprar o llogar un terreny.

 • Superfície de la propietat: Quina extensió desitgeu que tingui la propietat.

 • Altres filtres avançats: Seleccionar el tipus de qualificació, entorn, tipus d’accés, disponibilitat de subministraments, si compta amb edificació o no, tipus de cultiu i tipus de ramaderia.

2. Com desar un terreny a favorits?

És simple. Només heu de buscar la icona del cor dins de l’anunci en qüestió i es quedarà guardat a la llista de favorits.

3. Com sol·licitar més informació dels terrenys anunciats?

Poseu-vos en contacte amb l'anunciant del terreny o parcel·la que necessiteu. Trobareu un formulari email o a través del seu propi telèfon anunciat.

4. La informació està actualitzada?

Tota la informació de terrenos.es està actualitzada i corroborada en publicar-se. Si trobeu algun tipus d'informació sospitosa o que us genera algun tipus de dubtes, comuniqueu-nos-ho i ens assegurarem que estigui actualitzada i en regla. Si no, eliminarem l'anunci de la nostra web.

Denunciar un anunci amb manca de rigor o contingut ofensiu

 • Com donar de baixa les notificacions de terrenos.es (Botó check box o donar de baixa)

 • Veure Política de privadesa

 • Veure política de cookies de terrenos.es

 • Veure avís legal de terrenos.es

Com utilitzar terrenos.es per llogar, vendre o comprar de manera segura?

 1. Assegureu-vos que sou a la nostra web, comproveu la URL..
 2. No feu servir la mateixa contrasenya a moltes plataformes, ja que és més fàcil robar-la.
 3. Establiu un període de temps per actualitzar les dades i modificar la contrasenya.
 4. Molt important: per canviar la contrasenya ho heu de sol·licitar vosaltres. Per tant, no faciliteu les vostres dades a ningú que contacti amb vosaltres fent-se passar per terrenos.es, ja que heu de ser vosaltres qui sol·liciteu el canvi i/o actualització prèviament.
 5. Totes les dades que us enviem per registrar-vos a terrenos.es o per realitzar qualsevol procés són privades, no les compartiu amb ningú.
 6. No envieu diners sense haver certificat la identitat de l'anunciant i hàgiu establert un contacte amb ell/ella. És important que visiteu la propietat i hi hagi un contacte en persona entre les dues parts.
 7. Sempre és recomanable que acudiu a visitar el terreny amb un professional, que us assessori i us asseguri quina és la situació del terreny i del seu sòl.
 8. Si ets venedor, no acceptis diners de qualsevol persona sense haver establert contacte, el qual és recomanable que es produeixi en persona.
 9. Si cal, comproveu amb el vostre banc i/o un assessor tot el procés de compravenda, així com la forma de pagament.
 10. La nostra plataforma no enviarà mai ofertes directes al vostre correu o perfil. Només poseu-vos en contacte directe amb el venedor i gestioneu la compra de manera segura.

Aquest web terrenos.es, el responsable del qual és Pirañas Online SL, utilitza cookies (petits arxius d'informació que es guarden al vostre navegador), tant pròpies com de tercers, per al funcionament de la web (necessàries), analítiques (anàlisi anònima de la seva navegació al lloc web) i de xarxes socials (perquè hi pugui interactuar). Podeu consultar la nostra política de cookies i també la nostra política de privadesa. Podeu acceptar les cookies, rebutjar-les, configurar-les o veure més informació fent clic al botó corresponent.