Els millors CRM immobiliaris per a gestió de propietats i publicació als portals

Un CRM Immobiliari és una eina de gestió de clients i propietats, també coneguda com a programari o software immobiliari. La seva funció principal és donar accés a un programa de gestió de tot tipus d'immobles i dels contactes obtinguts. Una altra de les prestacions més destacables de la majoria de CRM immobiliaris és la difusió de les propietats als principals portals immobiliaris, tant nacionals com internacionals, així com gratuïts i de pagament. A més, moltes d´aquestes eines ofereixen la creació d´una pàgina web immobiliària.

Tots els CRM
14
1001 Portales
Més de 1000 professionals
Idiomes del lloc: Español
1001 Portales és una plataforma en línia que permet la multipublicació d'anuncis de tot tipus de propietats, ja siguin urbanes, urbanitzables o rústiques. És a dir, els usuaris que sol·liciten els seus serveis, tant professionals com particulars, es veuen beneficiats en la difusió i l'abast que tenen les seves publicacions, ja que tripliquen el volum de públic. Comptar amb les prestacions de 1001 Portals no vol dir que el client no pugui contractar les funcionalitats que ofereixen els portals immobiliaris, al contrari. Es tracta d'una tasca que requereix cert temps, per la qual cosa 1001 Portales resol una gran necessitat del mercat relacionada amb l'estalvi de temps i diners.
1001 Portales
Inmogesco
Más de 1000 agentes inmobiliarios
Idiomes del lloc: Español
Inmogesco es un software de gestión o CRM inmobiliario que trabaja con agentes inmobiliarios independientes y agencias inmobiliarias que cuentan con todo tipo de inmuebles. Se trata de un software que gestiona todo tipo de propiedades, de cualquier ámbito, ya sea rural o urbano, así como de obra nueva o de segunda mano.
Inmogesco
Sooprema
Més de 3.000 professionals
Idiomes del lloc: Español
Sooprema és un CRM immobiliari potent, dissenyat de manera íntegra per fer totes les tasques de control i gestió diàries d'una agència immobiliària. És un programari molt fàcil dutilitzar, amb capacitat dadaptació a tot tipus de dispositius per poder utilitzar-lo en el moment i el lloc requerit. Amb el CRM immobiliari Sooprema es pot digitalitzar, programar i automatitzar tota la feina d'un agent immobiliari. D'aquesta manera permet optimitzar i potenciar la relació directa amb els clients.
Sooprema
Inmoenter
Més de 1.000 professionals
Idiomes del lloc: Español Catalán Euskera Português English Deutsch Français Italiano Chino Árabe Русский
Immoenter un CRM immobiliari molt complet, que simplifica tota la feina relacionada amb les propietats i els immobles, permetent obtenir millors resultats. El potent programari ha estat dissenyat de forma intuïtiva per facilitar-ne l'ús. Compte amb integració de clients des de la pròpia pàgina web, que també la poden desenvolupar des de l'equip d'Inmoenter Real State.
Inmoenter
Clickviviendas
Més de 1.000 professionals
Idiomes del lloc: Español
Clickviviendas és un CRM immobiliari molt complet, que ofereix la possibilitat de programar i automatitzar tota la feina diària d'una agència immobiliària. Compte amb multitud de prestacions, per la qual cosa no cal comptar amb els serveis addicionals d'un altre programari. A més, permet la difusió a diversos dels portals immobiliaris més destacats del mercat nacional i internacional. Tot això es pot fer des de qualsevol dispositiu, ja que té la capacitat de multidispositiu.
Clickviviendas
Resales Online
Més de 2.500 professionals
Idiomes del lloc: Español Catalán Português English Deutsch Français Italiano Chino Русский Български
Resales Online és un CRM immobiliari que, gràcies a les diferents eines, permet administrar la cartera de propietats, així com el procés de vendes i captació de clients potencials. Compte amb un equip origen a Espanya i un altre a Àsia, concretament al Vietnam.
Resales Online
Inmotek
Més de 1.000 professionals
Idiomes del lloc: Español Catalán English Deutsch Français Italiano
Inmotek és un CRM immobiliari amb capacitat per adaptar-se a les necessitats de cada entitat del sector. És un sistema que publica a tots els portals immobiliaris sense necessitat d'introduir-los un per un. Permet optimitzar les tasques diàries, aconseguint una major competitivitat i reconeixement al mercat immobiliari espanyol. Entre les seves funcions destaca la seva web adaptada, disponible per a qualsevol dispositiu electrònic i la possibilitat d'organitzar tant clients com proveïdors en temps real. També podeu fer un seguiment de l'estat de l'immoble a cada portal.
Inmotek
Inmo PC
Més de 3000 professionals
Idiomes del lloc: Español
Immo PC una web centrada en solucions per al sector immobiliari que ofereix una àmplia llista de serveis professionals. Especialitzada en CRM sota el mateix nom i en dissenyar i implementar pàgines web. Inmo PC ofereix diferents solucions ja sigui a través de noves opcions i especificacions del seu programari, així com per incloure a les webs de les immobiliàries. Tot això amb l'únic objectiu i fi de fer créixer els negocis dels usuaris i facilitar el màxim possible les tasques diàries.
Inmo PC
SBInmo
Més de 1000 professionals
Idiomes del lloc: Español
SBInmo és un CRM immobiliari integrat, complet, de fàcil utilitat i adaptat a qualsevol dispositiu, perquè l'agència o agent comercial que ho desitgi pugui fer-lo servir en tot moment i al lloc que vulgui. Compte amb multitud de funcionalitats, les quals permeten emmagatzemar, controlar, agendar, programar i automatitzar totes les gestions que es duguin a terme dia a dia amb propietats i clients.
SBInmo
Artekasa
Més de 3.000 professionals del sector.
Idiomes del lloc: Español
Artekasa és un CRM immobiliari que té la capacitat d'adaptar-se a les necessitats i característiques de cada entitat del sector. Permet un gran estalvi de temps en el treball diari i optimitza els recursos de cada negoci, per aconseguir més competitivitat i reconeixement al mercat immobiliari espanyol. Té un pla personalitzat i preparat per a tots els professionals, ja treballin a l'oficina, com a agents o siguin una franquícia.
Artekasa
HabitatSoft
Més de 8000 professionals del sector immobiliari
Idiomes del lloc: Español
HabitatSoft és un CRM immobiliari fàcil dutilitzar, que desenvolupa la funció de simulador duna agència immobiliària. Doncs, tracta tota mena de labors del sector, des de la captació de propietats, la gestió de clients fins al control i seguiment de transaccions. És un programari que s'adapta a qualsevol dispositiu, per això atorga la possibilitat d'utilitzar-lo en qualsevol lloc i moment que es requereixi, facilitant la capacitat de moviment i gestió al comercial immobiliari. Per tot això, més de 8.000 professionals relacionats amb el sector han optat per sol·licitar els serveis del CRM immobiliari, per tal de potenciar-ne el treball diari.
HabitatSoft
Inmovilla
Al voltant de 3500 agències immobiliàries
Idiomes del lloc: Español
Inmovilla és un dels CRM immobiliaris líders del sector, ja que treballa amb més de 3.500 entitats i professionals immobiliaris. Es tracta d'un programari intuïtiu, pràctic i potent, que s'ajusta perfectament a les demandes del mercat immobiliari, ja que també està en contínua actualització. El seu ampli ventall de funcionalitats el converteixen en una eina molt completa, demanada per milers d'empreses del sector, repartides per tota la geografia espanyola. Comprèn tot l'àmbit que envolta la relació amb els clients i l'administració dels immobles, centralitzant tota la informació.
Inmovilla
Mediaelx
Més de 7000 agents
Idiomes del lloc: Español English
Mediaelx és especialista en el disseny i desenvolupament de pàgines web del sector immobiliari, així com al CRM immobiliari, un programari que ofereix multitud de funcionalitats pensades per potenciar el treball diari dels agents immobiliari. Doncs, la seva eina permet gestionar tot tipus de propietats, difondre-les per diversos portals web immobiliaris més rellevants del panorama nacional, automatitzar i programar la publicació i l'enviament d'informació per diferents canals de comunicació. A més, és un programa multidispositiu, que atorga la capacitat de treballar des de qualsevol lloc i moment.
Mediaelx
Inmoweb
Més de 10000 agents immobiliaris
Idiomes del lloc: Español
Inmoweb és un dels CRM immobiliari més destacats d'Espanya, ja que treballa amb més de 10.000 agents immobiliaris repartits per tot el territori nacional. En la seva trajectòria de més de 15 anys ha gestionat més de 1.000.000 de propietats, optimitzant el treball de multitud d'agències immobiliàries, contribuint així al desenvolupament i creixement. S'ha convertit en una solució a la gestió immobiliària, ja que permet automatitzar i programar pràcticament tot el procés en què treballen els agents comercials. I és que, Inmoweb facilita totes les eines per facilitar i promoure la producció del treball al sector immobiliari.
Inmoweb

Existe una gran variedad de opciones a la hora de elegir el CRM software inmobiliario que más se ajuste a las necesidades y características de nuestro negocio. Por lo que, hemos recopilado una lista con los mejores CRM inmobiliarios de España. Estos softwares de gestión inmobiliaria permiten acceder a distintas bases de datos, para poder nutrir de contenido y producto a nuestra página web inmobiliaria. De este modo, crece la oferta de inmuebles, lo que aumenta la posibilidad de conseguir beneficios por comisiones de intermediación.

Un buen CRM inmobiliario es aquel que está actualizado, tiene un uso intuitivo y la relación calidad-precio se ajusta a las pretensiones de nuestra agencia inmobiliaria. Dependiendo de nuestro territorio y nicho de venta, podremos estudiar y evaluar los servicios de un CRM inmobiliario u otro, según los portales inmobiliarios con los que trabajen, comprobando si tienen presencia en nuestra área geográfica de actuación, y facilitándonos las herramientas que necesitamos.

CRM inmobiliario gratis o de pago, ventajas e inconvenientes

Muchos profesionales del sector, sobre todo aquellos que están comenzando, se plantean la opción de contar con los servicios de un CRM inmobiliario gratis o de pago. Al principio parece tentador recurrir a las prestaciones de un CRM inmobiliario gratuito, ya que supone un ahorro de costes iniciales, en un contexto en el que los ingresos son mínimos. Esto se convierte en un atractivo para muchas agencias y agentes inmobiliarios. La problemática de usar un CRM inmobiliario gratis aparece cuando el negocio empieza a crecer y esta primera opción se queda corta y obsoleta. En esta situación lo más recomendable es recurrir a la opción de pago. En la mayoría de ocasiones, las mismas empresas que ofrecen un acceso a un sistema CRM inmobiliario gratis tienen planes de pago. Sin embargo, estos no suelen ser económicos, por lo que no pueden competir con otros softwares inmobiliarios más conocidos, que requieren un pago, un coste de alta, para poder empezar a utilizarlos.

Cambiar posteriormente de CRM puede ocasionar una modificación estructural de nuestro negocio en la red. Mientras este complejo cambio de sistema se lleva a cabo, nuestra página web inmobiliaria está sin servicio, lo que conlleva una pérdida de clientes y dinero. Por lo tanto, es muy importante elegir correctamente la herramienta con la que vamos a trabajar desde un principio. Comenzar con un acceso a un sistema CRM inmobiliario gratis, simplemente por el ahorro inicial de la cuota, puede ser un error fatal, que condicione durante un tiempo la actividad de todo el negocio. Sin embargo, si el software inmobiliario gratuito ofrece todas las prestaciones que necesitamos, puede ser una alternativa más que interesante.

Beneficios de un CRM inmobiliario

Un software de gestión inmobiliario aporta multitud de beneficios a las entidades y profesionales del sector, entre los que destacan:

 • La relación con los clientes: La agencia o el agente inmobiliario pueden almacenar todos los datos y la información de cada cliente, así como de cada propiedad. De este modo, se potencia toda la actividad del día a día, ya que se pueden cruzar intereses de usuarios e inmuebles, para lograr tramitar la compraventa o alquiler de las propiedades.
 • Control de todo el feedback recibido: Con normalidad, la mayoría de estas herramientas almacenan todo lo realizado con los clientes, guardando intereses, características y necesidades. Algunos también incluyen todo lo gestionado por redes sociales.
 • Programación y automatización del trabajo diario: Agendar y programar todo el trabajo agiliza y optimiza la gestión de clientes e inmuebles, así como la optimiza. Además, la compatibilidad de la mayoría de CRM inmobiliarios a todos los dispositivos móviles, la convierten en una herramienta de trabajo muy potente y completa.
 • Informes, datos y estadísticas: Todos los resultados obtenidos son recogidos por el software. Esto permite realizar un seguimiento de cada trabajador, así como optimizar su tiempo y sus resultados.

Tipos de CRM inmobiliario: genérico y vertical

Lo más común es que una empresa busque soluciones relacionadas con su sector. Por ello, las inmobiliarias suelen optar por CRM verticales. Pero, otras muchas optan por un CRM genérico, para comprobar las funcionalidades que le puede otorgar este tipo de software y cómo afecta a su trabajo diario. Éstas, posteriormente, suelen solicitar los servicios de uno más especializado en su sector.

Un CRM genérico es aquel que no está diseñado en función de ningún sector de trabajo. Por lo tanto, lo puede utilizar cualquier empresa, tanto del mercado inmobiliario u otro de diferentes características, ya que sus funciones comprenden la gestión de clientes, recogida de datos y prestaciones de marketing, en términos generales. Por su parte, un CRM vertical sí que está creado especialmente para el sector inmobiliario, ya que incorpora otras funciones como la plataforma con portales inmobiliarios, red MLS, diseño y mantenimiento de página web, optimización SEO y similares.

CRM inmobiliario online y CRM inmobiliario offline

Cuando empezaron a aparecer los programas de gestión inmobiliaria, CRM, la gran mayoría de agencias optaban por un software integrado en el equipo de la empresa. Pero, con el paso de los años, el CRM inmobiliario en la nube se ha impuesto, ya que permite mayor flexibilidad en el trabajo de los agentes, que pasan un gran porcentaje de su tiempo fuera de la oficina. Además, permite utilizarlo en diferentes dispositivos, lo que agiliza y optimiza la relación con los clientes.

CRM inmobiliario integrado en el ordenador

Se instalan como cualquier otro programa, con un disco o descargándolo desde cada ordenador. Para el correcto funcionamiento de todas sus prestaciones, cada ordenador tiene que tener una versión de Windows actualizada y un procesador que permita obtener el máximo rendimiento del software. Las características más destacadas de estos CRM inmobiliarios son:

 • Único pago.
 • Instalación en los dispositivos de la agencia.
 • Mantenimiento y seguridad por cuenta propia, aunque algunos incluyen un precio de asistencias, para solucionar cualquier incidencia.
 • No es compatible con todas las tablets y móviles.

CRM inmobiliario online

En la actualidad, la mayoría de entidades y profesionales del sector utilizan este software, ya que les permite trabajar de una forma más flexible y cercana con los clientes. Su gran aceptación en el mercado ha provocado que haya una gran variedad de elección, con funcionalidades que potencian el trabajo de toda agencia inmobiliaria. Sus aspectos más relevantes son:

 • Precio mensual o anual.
 • No necesita instalación.
 • La empresa creadora realiza el control y la seguridad del sistema.
 • Multi-dispositivos, acceso remoto desde cualquier lugar y momento.
 • Actualizaciones para potenciar y adecuar el trabajo diario.

Diferencias entre CRM inmobiliario de pago y gratuito

Es una obviedad que los CRM inmobiliario de pago ofrecen prestaciones más completas y profesionales que los gratuitos. Pero, estos últimos son una alternativa para aquellas agencias y agentes que se inician en el sector de las propiedades e inmuebles, para conocer qué pueden aportarles estas herramientas. Muchas empresas creadoras de estos softwares cuentan con versiones gratuitas, que pueden servir a cualquier entidad, para potenciar su trabajo y crecer hasta cierto punto

Los CRM inmobiliarios gratuitos están limitados en número de usuarios y propiedades, así como otras funcionalidades como la conexión a portales inmobiliarios o la red MLS. Una de las alternativas gratuitas más atractivas son los CRM genéricos gratuitos, ya que no tienen tantas limitaciones, sobre todo los de código abierto (open source). La licencia open source no requiere de ningún coste, pero sus herramientas sí que pueden suponer algún que otro coste relacionado con técnicos especializados, el mantenimiento y seguridad. Puede ser una alternativa muy interesante, siempre que la agencia inmobiliaria cuente con una magnifica organización y estructura, que le permita desarrollar y personalizar el sistema open source. Conviene estudiar las funcionalidades de cada uno, para comprobar cuál se ajusta más a nuestras características y necesidades.

CRM inmobiliarios gratuitos

Son una buena alternativa para comenzar a gestionar clientes y propiedades, sin realizar una inversión que pueda suponer un problema. Los plugins de Wordpress son una solución muy recomendable para muchos casos. Estos se instalan en el CMS y se sincronizan con el trabajo diario, los clientes y las propiedades. Algunos de los más reconocidos son:

 • CiviCRM,
 • WP-CRM,
 • Presspoint,
 • WordPress-to-Lead (Salesforce CRM),
 • Zoho CRM.
Title / Professionals
Immobiliàries 3742
a Espanya
Immobiliàries
Соnstructors 836
a Espanya
Соnstructors
Arquitectes 870
a Espanya
Arquitectes
Advocats 915
a Espanya
Advocats
Administradors de f... 765
a Espanya
Administradors de finques
Energies renovables 705
a Espanya
Energies renovables
Cases prefabricades 256
a Espanya
Cases prefabricades
Taxadors i agrònoms 138
a Espanya
Taxadors i agrònoms
Aigües subterrànies 1
a Espanya
Aigües subterrànies
Antenistas 1
a Espanya
Antenistas
Immobles a totes les províncies d'Espanya
Parcel·les i cases a Álava Parcel·les i cases a Albacete Parcel·les i cases a Alicante Parcel·les i cases a Almería Parcel·les i cases a Astúries Parcel·les i cases a Ávila Parcel·les i cases a Badajoz Parcel·les i cases a Barcelona Parcel·les i cases a Burgos Parcel·les i cases a Cáceres Parcel·les i cases a Cádiz Parcel·les i cases a Cantàbria Parcel·les i cases a Castellón Parcel·les i cases a Ciudad Real Parcel·les i cases a Madrid Parcel·les i cases a Córdoba Parcel·les i cases a Cuenca Parcel·les i cases a Girona Parcel·les i cases a Granada Parcel·les i cases a Guadalajara Parcel·les i cases a Guipúscoa Parcel·les i cases a Huelva Parcel·les i cases a Huesca Parcel·les i cases a Balears Parcel·les i cases a Jaén Parcel·les i cases a Corunya Parcel·les i cases a La Rioja Parcel·les i cases a Las Palmas Parcel·les i cases a León Parcel·les i cases a Lérida Parcel·les i cases a Lugo Parcel·les i cases a Málaga Parcel·les i cases a Múrcia Parcel·les i cases a Navarra Parcel·les i cases a Orense Parcel·les i cases a Palència Parcel·les i cases a Pontevedra Parcel·les i cases a Salamanca Parcel·les i cases a Tenerife Parcel·les i cases a Segòvia Parcel·les i cases a Sevilla Parcel·les i cases a Soria Parcel·les i cases a Tarragona Parcel·les i cases a Teruel Parcel·les i cases a Toledo Parcel·les i cases a València Parcel·les i cases a Valladolid Parcel·les i cases a Biscaia Parcel·les i cases a Zamora Parcel·les i cases a Zaragoza
Veure totes les províncies
Aquest web terrenos.es, el responsable del qual és Pirañas Online SL, utilitza cookies (petits arxius d'informació que es guarden al vostre navegador), tant pròpies com de tercers, per al funcionament de la web (necessàries), analítiques (anàlisi anònima de la seva navegació al lloc web) i de xarxes socials (perquè hi pugui interactuar). Podeu consultar la nostra política de cookies i també la nostra política de privadesa. Podeu acceptar les cookies, rebutjar-les, configurar-les o veure més informació fent clic al botó corresponent.