Els millors portals immobiliaris per anunciar cases i terrenys a Espanya, compra, venda i lloguer d´immobles

Cal comptar amb els millors portals immobiliaris a l'hora de vendre, comprar una casa o terreny, ja que és una de les inversions més importants de la nostra vida. Per això, deixem a la teva disposició els millors portals immobiliaris d'Espanya, on podràs trobar tota mena de propietats, filtrades i segmentades per diferents llocs i característiques:

Tots els portals
21
Gratuïts
16
De pagament
16
Nacionals
18
Internacionals
4
Bancaris
1
thinkSPAIN.com
Más de 2.000.000 de visitas mensuales
Idiomes del lloc: Español Português English Deutsch Français Italiano Suomi Svenska Dansk Nederlands Norsk Polski
Es un portal inmobiliario internacional cuyo objetivo es ayudar a los usuarios a encontrar su propiedad adecuada en el lugar adecuado, tanto si planean mudarse a España, reubicarse dentro de España o buscan una casa de vacaciones. thinkSPAIN ofrece más de 250.000 propiedades en venta y en alquiler por toda España.
thinkSPAIN.com
Habitaclia
Més 18.000.000 visites al mes
Idiomes del lloc: Español Catalán English Deutsch Français Italiano
Habitaclia no és una immobiliària sinó un portal web on es concentren les ofertes de les diferents agències espanyoles. Posa en contacte compradors i venedors sense cobrar comissió com a intermediari del procés contractista. A la seva cartera online es poden trobar immobles d'obra nova, opció a compra, lloguer, arrendament de temporada o traspàs a tot Espanya per a habitatges, oficines, locals comercials, industrials, terrenys i solars, pàrquings, inversions, immobles singulars i negocis.
Habitaclia
fotocasa.es
Més de 500.000 visites al dia
Idiomes del lloc: Español Catalán English Deutsch
És un portal immobiliari que ajuda a trobar la llar perfecta des de fa més de dues dècades, concretament des de la seva fundació el 1999. Segons el seu site oficial, compta amb més de 1.500 milions d'immobles de segona mà, promocions d'obra nova, vivendes i una gran quantitat d´anuncis de terrenys urbanitzables, solars urbans i finques rústiques en venda i/o lloguer. Tot això ho converteix en un dels portals immobiliaris més rellevants del nostre país.
fotocasa.es
Pisos.com
Al voltant de 7.000.000 de visites al mes
Idiomes del lloc: Español Catalán English
És una plataforma en línia on comprar, llogar o compartir cases, pisos, així com oficines, garatges o nau industrials. Pisos.com es va fundar el 2009 i actualment pertany al grup espanyol de comunicació Vocento. Tot i que el conglomerat empresarial s'especialitza en informació amb alguns diaris com ABC, El Correo, Ideal o Avui, uneix més de 100 empreses en el seu haver de diferents sectors, com ara restauració, immobiliari o projectes de sostenibilitat.
Pisos.com
Indomio
Al voltant de 1.500.000 visites mensuals
Idiomes del lloc: Español Português English Deutsch Français Italiano Русский
Un grup immobiliari que opera sota el mateix nom, per tot el sud-oest europeu: Itàlia, Grècia, Sèrbia, Croàcia, Malta, Montenegro o Espanya. El portal permet publicar immobles tant a experts com a particulars, però només amb l'opció venda. Per llogar, i com a part del mateix conglomerat, es troba enalquiler.com i per a propietats de luxe, làrea especialitzada luxurystate. Segons dades corporatives del 2017, Indomio té més de vuit milions de visites mensuals al seu lloc web i aplicacions, amb més d'un milió d'anuncis disponibles i on al voltant de 18.000 agències immobiliàries usen els serveis de compravenda.
Indomio
LuxuryEstate
Més de 15 milions de visites mensuals
Idiomes del lloc: Español Catalán Português English Deutsch Français Italiano Русский Български
LuxuryEstate és un portal immobiliari especialitzat en la compra, venda i lloguer de cases de luxe de diferents països. La mateixa entitat assegura que “la bellesa no és un luxe, és una necessitat”. Treballa amb més de 4.500 agències immobiliàries d'Espanya i més de 40.000 a nivell internacional. Té publicats més de 350.000 immobles de més de 120 països diferents, oferint així la selecció de cases de luxe més gran i de més transcendència del sector immobiliari mundial.
LuxuryEstate
Yaencontre
Més de 500.000 visites mensuals
Idiomes del lloc: Español Catalán Gallego Euskera Português English Deutsch Français Italiano Русский
Yaencontre és el portal immobiliari de referència al mercat català. on és possible comprar i vendre un habitatge, una casa, xalet, terreny, finca i semblants. És una de les plataformes en línia del sector immobiliari amb més eines a disposició de l'usuari. per trobar de manera fàcil i intuïtiva i, sobretot, exacta per trobar una propietat. La pàgina principal ofereix més de 7 formes diferents de fer una cerca.
Yaencontre
Kasaz
Més de 1.000.000 de visites al mes
Idiomes del lloc: Español
És un portal immobiliari on tant professionals com particulars poden comprar, vendre o llogar des d'un àtic al centre de Madrid fins a una parcel·la a un poble de València. D'entre la seva gran oferta, Kasaz destaca els pisos de segona mà, obra nova, terrenys i les oficines com a vaixell insígnia i seccions destacades. Centrar-se a augmentar la qualitat digital de les propietats, innovar tecnològicament en aquest sector i oferir una millor experiència als usuaris els va valer per alçar-se amb el premi europeu Build 2019. Aquest va ser atorgat per la revista anglesa del mateix nom especialitzada en arquitectura i disseny.
Kasaz
Kyero.com
Més de 2.000.000 visites mensuals
Idiomes del lloc: Español Catalán Português English Deutsch Français Italiano Русский
És un portal immobiliari on llogar o comprar un terreny, un habitatge o una vila a Espanya, Portugal, França i Itàlia. A causa de la seva projecció internacional, Kyero.com està disponible a 195 països i cadascun dels immobles traduïts a 13 idiomes diferents per arribar al màxim de compradors possible.
Kyero.com
Milanuncios
Idiomes del lloc: Español
Vendre el llum que porta dos anys al garatge, comprar els llibres del nou curs escolar i/o renovar el cotxe o la casa. Tot això es pot fer a Milanuncios, que ofereix als usuaris comprar i vendre a les següents seccions: motor, immobiliària, formació i llibres, informàtica, imatge i so, mòbils i telefonia, jocs, casa i jardí, moda i complements, nadons , aficions i lleure, esport i nàutica i mascotes. A més de la compravenda, es poden trobar ofertes de feina, de serveis o negocis Des de buscar feina, fins a oferir les tasques de professora particular o de pintor. Té un espai per a cadascuna de les categories esmentades en format app i web que, per ara, només està disponible a Espanya.
Milanuncios
Spainhouses
Més de 600.000 visites al mes
Idiomes del lloc: Español English Deutsch Français Italiano Chino Árabe Русский Svenska Dansk Nederlands
És un portal especialitzat en la compra, lloguer o reserva de vivenda de vacances. Les propietats disponibles poden ser de tipologia diferent: pisos, cases, apartaments, xalets, viles, oficines, locals comercials o naus industrials d'Espanya. A més, es poden trobar a diferents estats: en construcció, d'obra nova ia estrenar o de segona mà. La cerca es pot filtrar per la ubicació, és a dir, per la ciutat, el barri o, fins i tot, la zona. Aquesta funció està emplenada amb un mapa, que permet fer l'estudi d'una manera molt més precisa, ja que serveix per envoltar el districte de preferència.
Spainhouses
Nuroa
Al voltant de 1.200.000 visites al mes
Idiomes del lloc: Español
Nuroa és un cercador immobiliari que engloba l´oferta d´immobles de diversos portals del sector. Una web on és possible obtenir de manera immediata el llistat de llars disponibles amb les característiques desitjades, mitjançant una sola cerca. Les propietats mostrades pertanyen als portals web amb què la pròpia companyia col·labora, tals com: idealista, habitaclia o pisos.com Aquesta plataforma permet a l'usuari, sense introduir les dades a cada web, localitzar i reunir en un mateix portal online tots els anuncis relatius a la cerca.
Nuroa
Agroanuncios Fincas
Al voltant de 400.000 visites al mes
Idiomes del lloc: Español
És un portal web especialitzat en la compra i venda de tot tipus de productes relacionats amb el món rural, agricultura i ramaderia. Actualment, tenen una cartera de més de 28.000 anuncis.
Agroanuncios Fincas
Fincas Rústicas
Idiomes del lloc: Español
És un portal especialitzat en anuncis sobre finques i parcel·les rústiques. Tot i que també es poden trobar pisos, hotels o benzineres, per exemple. La seva web està enfocada a la compra, venda i arrendament a àrees rústiques de solars.
Fincas Rústicas
Polígono y Parcela
Idiomes del lloc: Español
És un portal immobiliari on comprar, vendre o arrendar una finca rústica. La seva especialització engloba des de terrenys amb malles cinegètiques, per al setge de senglars o amb característiques tan singulars com a solars per a munteries, parcel·les amb pantan
Polígono y Parcela
Tablón de Anuncios
Més de 1.300.000 visites al mes
Idiomes del lloc: Español
A la plataforma és possible concertar una cita, compartir un cotxe per viatjar o comprar vehicles de segona mà. Es tracta d'un lloc que aplega milers de publicacions classificades, de manera totalment gratuïta, amb més de 10.000 de noves al dia.
Tipus: GratuïtsNacionals
Tablón de Anuncios
Anuncio Finca
Idiomes del lloc: Español
És un portal immobiliari especialitzat en la compra, venda o lloguer de terrenys, parcel·les i cases rústiques. Dins de cada categoria es poden trobar immobles com ramaderies, cases de camp, finques de caça, masos o masies.
Anuncio Finca
Aldeas Abandonadas
Idiomes del lloc: Español Catalán Português English Deutsch Français Italiano Chino Árabe Русский
Llogarets Abandonats és la unió d'un grup de professionals del sector immobiliari, jurídic, econòmic i agents locals. Per això abasta una infinitat de serveis adherits a la compra de la residència.
Tipus: Nacionals
Aldeas Abandonadas
TodoPisos.es
Més de 20.000 visites mensuals
Idiomes del lloc: Español
Es tracta d'un portal immobiliari que congrega un gran volum de públic potencial, interessat en la compra, venda i/o lloguer de tota mena d'immobles al territori espanyol.
TodoPisos.es
Housage
Más de 300.000 visitas mensuales
Idiomes del lloc: Español
Alquilar, comprar o vender. Se trata de un portal inmobiliario que ofrece a profesionales y particulares un gran número de prestaciones y servicios gratuitos con la finalidad de promover sus propios inmuebles. Se fundó en 2018 y, actualmente, ya cuenta con sedes en Barcelona y Valencia. Se definen a sí mismos como “un grupo de empresas compuesto por el portal especializado en promoción y marketing de inmuebles en venta y alquiler y la agencia de intermediación inmobiliaria que participa en gestión de los clientes captados en el mercado nacional e internacional"
Tipus: Nacionals
Housage
Servihabitat
Más de 4.000 puntos de prescripción
Idiomes del lloc: Español Catalán English
És un portal immobiliari internacional que té l'objectiu de facilitar als usuaris a localitzar la seva propietat ideal al lloc que vulguin o necessitin, ja sigui per a la seva primera o segona residència. Servihabitat té més de 300.000 propietats en venda i lloguer per tot Espanya.
Tipus: NacionalsBancaris
Servihabitat

Hi ha nombroses opcions a l'hora de comprar o vendre una casa o terreny, per això hem recopilat aquesta llista amb els millors portals immobiliaris d'Espanya, amb l'objectiu que puguis fer realitat el teu propòsit, ja sigui comprar, vendre o llogar un immoble .

Imagen de portales inmobiliarios Mejores portales inmobiliarios

En aquesta llista, també es podran trobar els millors portals immobiliaris gratuïts, un aspecte molt destacable per als anunciants, ja que no els suposarà cap cost publicar un anunci de venda d'una propietat, ja sigui un terreny o una casa. De la mateixa manera passa amb els anuncis de lloguer d'un immoble, encara que de vegades pot ser més rendible invertir una petita quantitat de diners a l'anunci d'una propietat, ja que la diferència és mínima i pot atorgar-li un salt de qualitat i quantitat de visitants a l'anunci. Les principals CRM immobiliaris estan en col·laboració amb molts d'aquests portals, fet que els fa molt interessants per publicar anuncis d'agències immobiliàries. També a la majoria d'aquests portals podeu trobar producte bancari com como terrenys o cases embargades..

Portals immobiliaris gratuïts o de pagament, avantatges i inconvenients

Els portals immobiliaris gratuïts ofereixen múltiples avantatges i certs desavantatges, respecte a aquells que sí que requereixen un petit pagament per anunciar qualsevol propietat. Per això, molts anunciants s'enfronten al dilema de pagar per anunciar un immoble en venda o, al contrari, acudir als portals immobiliaris gratuïts. Cal destacar que, es poden utilitzar tots dos plans.

La gran majoria dels portals immobiliaris gratuïts també ofereixen plans de pagament, amb l'objectiu de dotar de més difusió i qualitat el nostre anunci. D'aquesta manera, aquestes plataformes permeten que el nostre anunci de casa o terreny en venda sigui més visitat, i si està a un preu atractiu i interessant per al mercat, ho venguem abans que la competència, estalviant-nos els costos mensuals de manteniment d'una propietat, com ara les factures de llum i aigua o el pagament d'una possible hipoteca.

En definitiva, apostar pels serveis dels portals immobiliaris gratuïts, juntament amb algun pla de pagament per obtenir més visibilitat i difusió, és una gran opció per aconseguir més rendibilitat i benefici, en un període de temps més curt.

Alguns són portals molt generalistes que treballen amb tot tipus d'anuncis o immobles, però altres són més enfocats al sector de terres i terrenys, relacionats fins i tot amb cultius agrícoles. No obstant, recomanem per fomentar les vendes utilitzar la major part de plataformes digitals disponibles per aconseguir la major difusió del nostre anunci. A continuació trobareu els millors portals immobiliaris seleccionats on podreu trobar totes les publicacions tant de particulars, agències professionals i de bancs.

El portal especialitzat Terrenos.es us aconsella fer un bon ús combinat de cadascuna de les plataformes segons el tipus de producte que vulgueu posar a la venda o lloguer. Tots aquests llocs en línia poden millorar la visibilitat dels anuncis i així trobar més fàcilment el lloc més apropiat per construir la seva llar o el seu negoci.

Directorio profesional en España
Immobiliàries 3742
a Espanya
Immobiliàries
Соnstructors 836
a Espanya
Соnstructors
Arquitectes 870
a Espanya
Arquitectes
Advocats 915
a Espanya
Advocats
Administradors de f... 765
a Espanya
Administradors de finques
Energies renovables 705
a Espanya
Energies renovables
Cases prefabricades 256
a Espanya
Cases prefabricades
Taxadors i agrònoms 138
a Espanya
Taxadors i agrònoms
Aigües subterrànies 1
a Espanya
Aigües subterrànies
Antenistas 1
a Espanya
Antenistas
Immobles a totes les províncies d'Espanya
Parcel·les i cases a Álava Parcel·les i cases a Albacete Parcel·les i cases a Alicante Parcel·les i cases a Almería Parcel·les i cases a Astúries Parcel·les i cases a Ávila Parcel·les i cases a Badajoz Parcel·les i cases a Barcelona Parcel·les i cases a Burgos Parcel·les i cases a Cáceres Parcel·les i cases a Cádiz Parcel·les i cases a Cantàbria Parcel·les i cases a Castellón Parcel·les i cases a Ciudad Real Parcel·les i cases a Madrid Parcel·les i cases a Córdoba Parcel·les i cases a Cuenca Parcel·les i cases a Girona Parcel·les i cases a Granada Parcel·les i cases a Guadalajara Parcel·les i cases a Guipúscoa Parcel·les i cases a Huelva Parcel·les i cases a Huesca Parcel·les i cases a Balears Parcel·les i cases a Jaén Parcel·les i cases a Corunya Parcel·les i cases a La Rioja Parcel·les i cases a Las Palmas Parcel·les i cases a León Parcel·les i cases a Lérida Parcel·les i cases a Lugo Parcel·les i cases a Málaga Parcel·les i cases a Múrcia Parcel·les i cases a Navarra Parcel·les i cases a Orense Parcel·les i cases a Palència Parcel·les i cases a Pontevedra Parcel·les i cases a Salamanca Parcel·les i cases a Tenerife Parcel·les i cases a Segòvia Parcel·les i cases a Sevilla Parcel·les i cases a Soria Parcel·les i cases a Tarragona Parcel·les i cases a Teruel Parcel·les i cases a Toledo Parcel·les i cases a València Parcel·les i cases a Valladolid Parcel·les i cases a Biscaia Parcel·les i cases a Zamora Parcel·les i cases a Zaragoza
Veure totes les províncies
Aquest web terrenos.es, el responsable del qual és Pirañas Online SL, utilitza cookies (petits arxius d'informació que es guarden al vostre navegador), tant pròpies com de tercers, per al funcionament de la web (necessàries), analítiques (anàlisi anònima de la seva navegació al lloc web) i de xarxes socials (perquè hi pugui interactuar). Podeu consultar la nostra política de cookies i també la nostra política de privadesa. Podeu acceptar les cookies, rebutjar-les, configurar-les o veure més informació fent clic al botó corresponent.